oi, har jeg blogg? det hadde jeg glemt

Hehe, neida. Har ikke glemt at jeg har blogg. Bare gidder ikke skrive sånne meningsløse innlegg om hva jeg gjør i hverdagen min. Men det er vel på en måte det jeg skal gjøre nå. Bare for å oppdatere de som bryr seg.....

I dag har jeg, Katrine og Anne-Marie vært på CC Vest på julegave shopping. Så, nå mangler jeg bare gave til mamma og pappa. Altså de som det er vanskligest å kjøpe til....
I 17-tiden dro vi opp til Stoppestedet Ungdomshus (Lilleaker) og møtte Ella. Vi skulle nemlig ha en liten lydprøve før konserten. Altså konserten vi hadde under arrangementet.

Info om hva slags arrangement det var:
"Denne kvelden vil bli en sarlig blanding av en veldedighetsfest, pris/minnegaveutdeling, og vennefest med vennersvenners fest.

En kveld hvor det blir gitt ut midler fra Minnegaven etter Jørund Grønning Kraft. Dette er en minnegave som ungdom kan søke midler fra, til støtte for rusforebyggende tiltak (i vid forstand).

Minnegaven er en utdeling av midler for ungdom som har lyst til å utrede noe for ungdom i Ullern bydel. Dette kan være aktiviteter som kan fremføres eller på annen måte vises frem for andre ungdommer. Det vil si utstilling av egenprodusert verk, konsert, opptreden o.l.

+ Plateslipp!! Cd'en "Stoppestedet Variasjoner 01" er klar til å slippes og alle som har medvirket på cd'en kan sikre seg et gratis eksemplar av cd'en ved å møte opp på arrangementet nå på lørdag 12.desember."


Såååå, de spurte om jeg og Ella ville holde underholdningen for kvelden så vi stile opp med 2-3 sanger hver. Så det gjorde vi så klart! Pluss at jeg er med og synger to sanger på CD'en som jeg måtte få et eksemplar av!

img5326
haha, ser ut som et fan meeting bilde! men, vent, det  jo det ..... eller?

Yesssssss, var det noe mer egentlig? Kanskje jeg skal avslutte med noen faktasetninger?

- I morgen skal Tinna(my lil sis) på pre-cast til Norske Talenter.
- Skjønner ikke hvorfor Chand har kommet så langt i X Factor
- Har ikke julestemning lenger. Snøen mangler!!
- Skulle ønske ukene var så stille, rolige og koselige på skolen sånn som de er nå
- Jeg må legge meg nå fordi jeg skal være med på audition i morgen :) :) :) må stå opp klokka 07

Kjenner du noen som har vært med på Norske Talenter eller X Factor?

God helg videre!

Én kommentar

katrine

15.des.2009 kl.11:03

du krysse snø av lista nå da! :)

Skriv en ny kommentar

bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin
MARIE

MARIE

17, Oslo

HEYYYYY Jeg er en fjor10zz jente på 17 år som lever for musikk! Når jeg blir stor skal jeg bli popstjerne. bruker bloggen til whatever :) :) :) _______________________________________ kontakt? marieringsaker@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits