LEVVA LIVET

Hvorfor har jeg fortsatt lesere på bloggen??? STIKK!!!!!!!!!! Kødda. Kjempekoz at dere stikker innom ❤(hjerte) Oj, det var rart å skrive her igjen... No time, no blogsoft. Men, det er faktisk sykt deilig å leve et liv uten å tenke på at jeg må dokumentere alt jeg gjør for å beholde lesere som ikke gir meg noen ting (no offence). 


... Selv om jeg fortsatt dokumenterer alt jeg gjør da thehhehehehehheheh


Så for å oppdatere dere på ferien min, se på dette bildet.


Oooog dette er bare for å vise at jeg fortsatt klarer å redigere bilder.


Kanelbolle @ stranda i sola. Det er ikke bare bloggere som tar bilder av maten sin.....

UANZ, så føler jeg på en måte at jeg skylder dere en unnskyldning for at jeg aldri sa hadet. Det var kun fordi jeg trodde jeg skulle blogge igjen etter en liten pause. Etter en stund uten oppdateringer ville jeg uansett ha muligheten åpen for blogging. Slik er det fortsatt. For tiden vil jeg bare levva livet.

Ellers kan jeg si at jeg kjeder meg til døde. Sommerferien er AAAAAAAAAAAA-L-T-F-O-R lang (uten sommerjobb......) Derfor henger jeg på skolen hver dag og gleder meg til et år i 2.klasse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HEI OG HADET (4ever maybe not)

3 kommentarer

gyrid

08.jul.2011 kl.22:24

</3

<3 XFLWRPWR - Jenta med stil.

08.jul.2011 kl.22:40

hehe,søta

Marthe Margrete

08.jul.2011 kl.23:04

Good to have u back!! Eller er du back??

Skriv en ny kommentar

bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin
MARIE

MARIE

17, Oslo

HEYYYYY Jeg er en fjor10zz jente på 17 år som lever for musikk! Når jeg blir stor skal jeg bli popstjerne. bruker bloggen til whatever :) :) :) _______________________________________ kontakt? marieringsaker@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits